Barvni atlas anatomije malih živali

49.95 39.00

Avtor: Thomas O. McCracken, Robert A. Krainer, David Carlson

Prevod: Nives Višnar

Mehka vezava, 123 strani
Mere: 30,5 x 22,5 cm

Šifra: 9789619374269 Kategorije: , ,
Opis

Atlas je uporaben pripomoček za vzreditelje psov in mačk ter vse, ki se ukvarjajo z vzgojo in šolanjem psov, pa tudi za laboratorijske tehnike in raziskovalce. Omogoča hitro osvežitev znanja tistim, ki so se že srečali z anatomijo, in je neprecenljiv pripomoček strokovnjakom (npr. veterinarjem), kadar želijo lastniku ali vzreditelju razložiti zgradbo tistega dela telesa, kjer se pojavljajo bolezenske spremembe ali druge težave. Prikazuje topografska razmerja med večjimi organi na preprost, vendar tehnično dovršen način in skupaj z doslednimi opisi, ki ilustracije spremljajo, prikazuje zgradbo vseh organskih sistemov psa, mačke, kunca, podgane in morskega prašička.

Novi priročnik prinaša osnove anatomije malih živali za dijake strokovnih veterinarskih programov in za študente veterinarske medicine ter zooloških znanosti. Pred nami je enkraten učni pripomoček z izredno natančnimi umetniškimi ilustracijami. Skupaj z doslednimi opisi, ki ilustracije spremljajo, prikazuje zgradbo vseh organskih sistemov psa, mačke, kunca, podgane in morskega prašička. 

Značilnosti: 

– Skrbno izbrani načini prikazovanja so vsem, ki se pripravljajo za poklice v veterinarski stroki, v pomoč pri učenju in pomnjenju anatomskih struktur ter odnosov med njimi. 
– Slike samcev in samic posamezne vrste so prikazane na sosednjih straneh, tako, da so topografska razmerja enostavna za primerjavo. 
– Strukture, skupne različnim vrstam živali, so prikazane večkrat; tiste, ki so značilne le za posamezne vrste, pa so predstavljene samo pri teh. Bralci lahko tako lahko hitro opazijo njihove bistvene značilnosti. 
– Uvodne strani seznanijo bralce s splošnim poimenovanjem in anatomsko orientacijo, ki jim pomaga pri uporabi atlasa, četudi nimajo predhodnih znanj te vrste.

Atlas prikazuje topografska razmerja med večjimi organi na preprost, vendar tehnično dovršen način, pri čemer se ne dotika manj pomembnih podrobnosti, tako da se uporabniki lažje osredotočijo na bistvene značilnosti.

 
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barvni atlas anatomije malih živali”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Spletna trgovina